Sendvič s grilovanými klobáskami

Jednoduché plněné bagetky s klobásou.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 30 min

bez marinování

Ingredience

4 PORCE +

Na marinované zelí:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    720 KCal

    33 %

    30 %

  • Energie

    3015 KJ

    33 %

    30 %

  • Sacharidy

    70,5 g

    80 %

    70 %

  • Vláknina

    5,2 g

    17 %

    17 %

  • Bílkoviny

    23,1 g

    37 %

    34 %

  • Tuky

    38,2 g

    59 %

    55 %

  • nasycené

    10,5 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Ze zelí odstraníme vnější listy, cibuli nakrájíme najemno, zelí nakrouháme a přidáme k němu ostatní ingredience, necháme odležet 2 hodiny v chladu.
  2. Bagetky podélně rozřízneme, vnitřek zakápneme trochou oleje a asi 2 minuty prohřejeme na rozpáleném grilu. Současně ogrilujme ze všech stran dozlatova všechny klobásky.
  3. Vnitřek bagetek potřeme hořčicí, poklademe naloženým zelím a přidáme klobásky. Podle chuti přidáme nakrájenou chilli papričku a ihned podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Rolky z uzeného lososa

Skvělý recept na snadné a osvěžující občerstvení.

Muffaletta s olivami

Znáte muffalettu? Jedná se o sendvič, který začal na začátku 20. století v New Orleans připravovat...

Slané mini záviny

Pokud rádi pečete, vyzkoušejte jednou i něco slaného.

Rillettes z husího masa

Francouzské rillettes z husího masa vás okouzlí svou jemností a bohatou chutí.

Králičí paštika

Zbylo vám kralíčí maso? Udělejte z něj paštiku.