Salát Coleslaw
Salát Coleslaw je známý hlavně díky americkému řetězci rychlého občerstvení. O to víc se možná snažíte si chutný salát vytvořit i doma. Díky našemu receptu se vám to určitě povede. Vychutnat si ho můžete s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
Ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
492 KCal
22 %
20 %
-
Energie
2058 KJ
22 %
20 %
-
Sacharidy
15,4 g
18 %
15 %
-
Vláknina
19,2 g
64 %
64 %
-
Bílkoviny
5,8 g
9 %
8 %
-
Tuky
41,0 g
63 %
59 %
-
nasycené
0,0 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Postup
- Zelí, cibuli a mrkev nakrájíme na jemné nudličky. Z vrchní strany řapíků celeru odstraníme škrabkou tužší vlákna a potom je nakrájíme na tenké plátky.
- Majonézu smícháme se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou. Hotový dresink můžeme nechat asi 30 minut odležet, poté ho dosolíme a dopepříme podle chuti a vmícháme do zeleniny.