Ingredience
Postup
- Změklé máslo vyšleháme s moučkovým cukrem a postupně zašleháme vejce. Nakonec vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem a kakaem. Hotové těsto rozetřeme do pekáčku vymazaného tukem a vysypaného polohrubou moukou. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 35 minut.
- Po upečení necháme korpus vychladnout v pekáčku a pak ho vyklopíme, vodorovně rozkrojíme na polovinu a pak nakrájíme na pruhy 2 cm široké.
- Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny a za postupného přidávání vyšleháme s čerstvým sýrem. Pekáček vyložíme pečicím papírem. Do pekáčku střídavě vrstvíme pruhy korpusu a krém. Po naplnění pekáčku ho celý uložíme do chladničky ztuhnout.
- Po ztuhnutí ho pomocí papíru vyndáme z pekáčku a povrch potřeme rozpuštěnou čokoládovou polevou, kterou necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.