Rybí ragú s fenyklem a rajčátky

nehodnoceno

Takové specialitě inspirovanou italsku kuchyní se nic jen tak nevyrovná.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    791 KCal

    36 %

    33 %

  • Energie

    3308 KJ

    36 %

    33 %

  • Sacharidy

    61,6 g

    70 %

    62 %

  • Vláknina

    35,0 g

    117 %

    117 %

  • Bílkoviny

    39,1 g

    62 %

    58 %

  • Tuky

    33,8 g

    52 %

    48 %

  • nasycené

    4,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Špagety uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat.
  2. Rybí filety očistíme, osolíme a opepříme. Pak je nakrájíme na menší kousky. Cibuli s česnekem a fenyklem oloupeme. Cibuli a fenykl nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky. Rajčátka opláchneme a překrojíme napůl.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm kousky ryby. Přidáme cibuli s česnekem a necháme je zezlátnout. Pak vmícháme rajčátka s fenyklem. Vše zastříkneme vínem, osolíme, opepříme a jen krátce povaříme.
  4. Do pánve přidáme špagety, petrželku a oříšky. Směs prohřejeme a odstavíme.
Autor:

Podobné recepty

Jelení Wellington s rybízovou omáčkou

Slavnostní pokrm, který stojí za ochutnání. Podívejte se do galerie krok za krokem, jak na to.

Penne alla puttanesca

Tradiční neapolský barevný recept vás bude bavit.

Caesar wrap s kuřecím masem

Jestli vám chutná legendární Caesar salát, pak musíte vyzkoušet tyto jednoduché a lahodné sendviče.

Karamelizovaný bůček

Tento recept je skvělým tipem pro milovníky asijské kuchyně.

Vepřový vrabec se špenátem

Oblíbené jídlo, které bude chutnat celé rodině.