Řezy s trubičkami

Lahodné řezy, který stojí za vyzkoušení.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 50 min

bez tuhnutí

Ingredience

18 PORCE +

Na nepečený korpus:

Na náplň:

Na dohotovení:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    317 KCal

    14 %

    13 %

  • Energie

    1324 KJ

    14 %

    13 %

  • Sacharidy

    26,3 g

    30 %

    26 %

  • Vláknina

    1,2 g

    4 %

    4 %

  • Bílkoviny

    5,7 g

    9 %

    8 %

  • Tuky

    20,9 g

    32 %

    30 %

  • nasycené

    10,2 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Sušenky rozdrtíme a smícháme s mlékem, necháme asi 10 minut odstát. Poté přidáme kokos, kakao a propracujeme se změklým máslem, vypracujeme pevnou hmotu. Polovinu nepečené hmoty natlačíme do formy (25 x 25cm).
  2. Tvaroh smícháme s oběma cukry, smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku, poté ji zlehka vmícháme do tvarohu. Želatinu namočíme do 100 ml studené vody a necháme nabobtnat. Následně ji zahřejeme téměř k bodu varu a horkou vlijeme do náplně.
  3. Na nepečený korpus ve formě rozetřeme polovinu náplně a na ni rozložíme trubičky. Poté rozetřeme zbylou náplň a uložíme do chladničky ztuhnout. Po ztuhnutí na povrch naneseme druhý díl nepečené hmoty a necháme ztuhnout.
  4. Sejmeme formu a povrch potřeme rozpuštěnou čokoládovou polevou, opět necháme ztuhnout. Poté nakrájíme na řezy a dozdobíme vždy polovinou trubičky.
Autor:

Podobné recepty

Tvarohový pohár s mandarinkami

Sladká tečka nikdy nikoho nezklame.

Tvarohové mini bábovky s krémem

Upečte si ke kávě nádherný moučník plný chutí.

Velikonoční věnec

Krásně nadýchané pečivo se stane hvězdou Velikonoc.

Velikonoční mrkvové cupcakes

Oslavte Velikonoce ve velké parádě.

Hot cross buns

Tradiční velikonoční pečivo z Anglie.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.