Ingredience
Postup
- Mango oloupeme a odkrájíme od pecky, nakrájíme na kousky. Do pohárků na dno rozdělíme polovinu množství manga. Želatinu namočíme do vody a necháme nabobtnat, vymačkáme od vody a zahřejeme téměř k bodu varu, smícháme s džusem. Polovinu množství nalijeme na mango v pohárcích a dáme ztuhnout do chladničky.
- Želatinu namočíme do vody a necháme nabobtnat. Smetanu na vaření svaříme s cukrem a vanilkovým cukrem. Do horké směsi přidáme od vody vymačkané plátky želatiny a mícháme do rozpuštění.
- Do takto připravené směsi přimícháme smetanu smíchanou s jogurtem. Rozlijeme do pohárků s mangem a dáme ztuhnout do chladničky. Po ztuhnutí na povrch rozložíme zbylé mango a zalijeme zbylou mangovou želatinou. Dáme do chladničky ztuhnout. Po ztuhnutí povrch posypeme kokosem s mátou.