Diskuse k článku

Báječné pohoštění pro nečekanou návštěvu? Využijte zbytky z Vánoc

Chcete hostům, kteří se u vás mezi svátky staví na skok, nabídnout malé pohoštění k vínu nebo přenocující počastovat rafinovanou snídaní, ale chybí vám nápady i zásoby? Využijte to, co zbylo z vánoční tabule, a proměňte zdánlivé zbytky v božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D69a34n67i22e85l 95Ř88e51h87á17č87e79k 5867933481617

Ten kdo jde ke mě na návštěvu ví, že si má přinést své bačkory a pytlík ze svačinou... ;-D

+1/0
26.12.2018 19:26

M27a36g22d13a 54K78a46t10z23o89v50á 9116751119328

Když návštěvu očekávám, pohoštění připravím. Nečekaná dostane kafe a nějaké trvanlivé pečivo. Když je to o Vánocích, tak napečené cukroví. Nakupuju toho jen tolik, aby zbytky nebyly.

+5/0
26.12.2018 5:40

L35u65k22á36š 47D11o11č66e28k90a84l 4621567589982

Návštěvám dávám běžně zbytky od žrádla. Ne jen o Vánocích.

Ani jim nevadí, že to je nakousaný.

+12/0
26.12.2018 0:02

P50a29v73e81l 64S34o44b65o36t24k54a 5300214

R^

Jen více receptů pro všechny, kdo si nemohou dovolit návštěvu uctít čerstvým jídlem.

Snad se díky tomu spokojí s nižšími mzdami.

0/−7
25.12.2018 22:38

P71e16t48r50a 21L16a65c53i31n80o22v24á 9253353544843

Z vánočky jsou nejlepší "Lomnické suchary". Rozpéct plátky v troubě, potřít rozpuštěným másle a obalit v moučkovém cukru.

0/0
25.12.2018 22:09

T63o92m83á53š 63T89a98t80í12č29e66k 5110312550988

Ani tady se nepoddám vašemu rozdělování článků na xx článků. :-P

+9/0
25.12.2018 21:46

P33a56v79e54l 55S83o46b22o44t52k42a 5960974

jj, přeci nevyhodíte zbytky od večeře.

0/−1
25.12.2018 20:54

M91i68r50k19a 18S21v51o59j60t46k67o17v25á 3497688186864

tu pomazanku zkusím k večeři, letos nam zbylo nekolik neobalenych (na prirodno opecenych)filet po detech a zrovna jsem vymyslela co s tim;)

0/0
25.12.2018 12:57

T97o52m98á35š 22G90r67o54s98s38m79a56n71n 6184218572111

Diky za informaci. Co zbyde od Silvestra ;-D

0/0
29.12.2018 22:32

V82ě20r59a 26K90a22b44í57č72k95o43v86á 7484676960527

Pečivo-třeba 1-2 dny staré housky rozpékám: dám do studené trouby a zapnu ji naplno.

Za pár minut jsou křupavé,musí se ale sníst co nejdřív.

A starší chleba opékáme v toustovači.

+1/0
25.12.2018 9:58

M35i65c44h54a97l 66M56i58l50l63e21r 9226792139742

zbyle veky, chleba namazeme pikantnim cesnekovo-syrovym maslem a zapekame v alobalu. Skvele!

+4/0
25.12.2018 13:58

H59e95l67e47n84a 97V36e81v60e86r89k63o28v71a 3219227

Já do toustovače klidně i mladší chleba.Potřít česnekem nebo ne, zeleninovou bio :-)pomazánku od mé dcery, kousek šunky, sýru podle chuti.Vynikající, protože nesnáším mastné topinky. Klidně i s tatarákem.:-)

0/0
25.12.2018 17:50

T88o21m59á28š 81G55r23o56s84s53m13a66n49n 6584338442911

Co je bio zeleninova pomazanka ted v zime ;-D

0/0
29.12.2018 22:33

Premium

Test kebabů: Hovězí maso, které nedávno ještě kdákalo, i nadměrné množství soli

Orientální kebab by mohl být zdravější alternativou smažených hamburgerů a hranolků. Jenže to by musel být připravován...

Premium

Tajemství zdraví je ukryto v mezilidských vztazích, tvrdí psycholog Ptáček

Jakým způsobem žijeme a přistupujeme ke svému okolí, máme vlastně z velké části předurčené. Ovlivnit nás může nejen...

Premium

Nikdo dodnes neví, kolik těch holek zůstalo zakopaných. Starosta Dubí vzpomíná

„Devadesátky“ a přelom tisíciletí byly v Dubí na Teplicku divoká léta. Řádili tu pasáci prostitutek a mafiáni. Město se...