Plněné bagely

Tato svačina potěší každého školáka.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Na náplň:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    541 KCal

    25 %

    23 %

  • Energie

    2264 KJ

    25 %

    23 %

  • Sacharidy

    74,6 g

    85 %

    75 %

  • Vláknina

    4,3 g

    14 %

    14 %

  • Bílkoviny

    22,3 g

    35 %

    33 %

  • Tuky

    15,7 g

    24 %

    22 %

  • nasycené

    9,5 g

  • trans-mastné

    0,4 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. V misce důkladně promícháme smetanový sýr s částí naklíčené čočky, dle chuti osolíme a opepříme. Rajčata s okurkou nakrájíme na plátky, jarní cibulku nakrájíme najemno. Bagely vodorovně rozkrojíme.
  2. Připravené bagely ve spodní části potřeme sýrovou směsí, poklademe plátky rajčat, okurek, přidáme zbylé čočkové klíčky a nakrájenou jarní cibulku. Přiklopíme a ihned podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Topinky s mozzarellou a ančovičkami

Italský snack, který můžete podávat i jako předkrm.

Rolky z uzeného lososa

Skvělý recept na snadné a osvěžující občerstvení.

Dýňový džem s brusinkami

Vyzkoušejte si doma udělat vlastní džem.

Drůbeží paštika s česnekem a lískovými oříšky

Luxusní paštika, kterou zvládnete z pohodlí domova.

Bylinkové mufiny s brokolicí

Vyzkoušejte nadýchané muffiny plné bylinek a čerstvé brokolice.