Ingredience
Postup
- Formičky ve tvaru kornoutu potřeme olejem (místo formiček můžeme použít kornoutky vytvořené z alobalu). Tortilly kolem nich stočíme a špičky takto vzniklých kornoutů zpevníme alobalem. Pak je dáme na plech s pečicím papírem na 15 minut do trouby vyhřáté na 130 °C.
- Vařené maso natrháme na malé kousky a dáme do mísy. Papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké měsíčky. Feferonku očistíme a nasekáme najemno. Lístky koriandru otrháme a pokrájíme. K masu přidáme papriku, cibuli, feferonku, koriandr, okapané fazole a strouhaný sýr. Přidáme olej a ochutíme kořením tex-mex.
- Kornouty vyložíme nejdříve listy salátu a pak je naplníme masovo-fazolovou směsí. Zapečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut.
- Před podáváním ozdobíme kopečkem zakysané smetany, posypeme chilli papričkou a podáváme s dílky limetky.