Pečená haše ze zbytků masa s bramborami

Zbylo vám maso? Udělejte si jednoduchou haši.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 45 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    222 KCal

    10 %

    9 %

  • Energie

    931 KJ

    10 %

    9 %

  • Sacharidy

    16,3 g

    19 %

    16 %

  • Vláknina

    1,8 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    29,0 g

    46 %

    43 %

  • Tuky

    4,8 g

    7 %

    7 %

  • nasycené

    1,3 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Masa překrájíme na menší kousky a rozmixujeme je v mixéru najemno. Brambory nastrouháme k masu nahrubo, přidáme vejce, prolisovaný česnek, majoránku, nasekané bylinky, sůl a pepř.
  2. Pekáček vymažeme sádlem, hmotu do něj přendáme a upěchujeme. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut dozlatova. Hotovou haši můžeme podávat třeba se zeleninovým salátem, chlebem nebo kyselou okurkou.
Autor:

Podobné recepty

Vepřové závitky s jablky a křenem

Inspirujte se receptem na báječný rodinný pokrm.

Špízy z tygřích krevet s citrusovým salátem

Tento oběd vás v létě příjemně osvěží.

Vepřové kostky na houbách

Vepřové maso na houbách doporučujeme podávat s bramborem.

Zapečená pohanka se zeleninou

Pozitivní účinek pohanky na naše zdraví spočívá v obsaženém rutinu, který blahodárně působí na cévy.

Plněný grilovaný lilek

Lilkům na grilu nikdo neodolá.