Ingredience
Postup
- Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh. Přidáme jemně namleté ořechy a zlehka promícháme. Hmotu naplníme do cukrářského sáčku a na plech na pečicí papír vytvoříme malé rohlíčky.
- Necháme asi 30 minut zaschnout a pak pečeme při 120 °C asi 50 minut. Po upečení necháme vychladnout. Mezitím z mléka, poloviny cukru, kakaa a solamylu uvaříme hustý krém.
- Do horkého krému přidáme žloutky a mícháme do vychladnutí. Máslo utřeme se zbylým cukrem do pěny, spojíme s vychladlým krémem a naplníme do cukrářského sáčku.
- Krém nastříkáme na rohlíčky a necháme v chladničce ztuhnout. Čokoládovou polevu rozehřejeme, pomocí lžičky naneseme na rohlíčky a uložíme do chladu.