Chtěla jste být vždycky cukrářkou, nebo jste měla původně jiné plány? Představte si, že ne, cukrařina nebyla v mých představách. Chtěla jsem studovat UMPRUM, obor sklářství. Ale člověk míní a Pán Bůh mění. Tak to už bývá. Nicméně v té cukrařině jsem si našla to, co bych aplikovala i ve sklářství, a tak jsem tu kreativitu rozvíjela celý život ve sladkém.
Celý článek je jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium
Měsíční
Roční
Dvouleté
Připojte se ještě dnes a získejte:
- Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
- Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
- Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Britové se mohli utlouct po smaženém sýru, svíčková je zmátla, líčí foodblogerka

Více než dvacet let pendluje mezi Českem a Británií a na tamní kuchyni nedá dopustit. Dagmar...
Řezník přivezl zelené maso a hádal se. V nemocnici jim to procházelo, líčí šéfkuchař

Recepty na exoticky znějící speciality vám prozradí Nikolas Kratěna. Jako kuchař prošel řadou...
Rostlinné náhražky masa jsou pro mě nesmyslné, říká Slanina z Kluků v akci

Už dvacet let se v pořadu Kluci v akci snaží na obrazovkách ukázat, jak vařit jednoduše a s...
Richard Tomáš je mistrem světa v sushi. Zabodoval s jeřábem na křišťálu

Kuchař Richard Tomáš z české restaurace Yamato to udělal klasicky: přišel, účastnil se a zvítězil....
Žralok mě mile překvapil, losos se přeceňuje. Šéfkuchař o rybích specialitách

Ve východních Čechách, konkrétně v Hradci Králové, kraluje Miroslav Barcík středomořské kuchyni....
Pizza z krabice, salát nebo segedín z jídelny. Jak se stravujete v práci?
Nosíte si do práce oběd, nebo zaháníte hlad v jídelnách, fast foodech a restauracích? Podívejte se na zajímavá čísla z výzkumu, inspirujte se našimi recepty a nezapomeňte hlasovat v anketě.
Oslavte den pikniků. Foodblogerky radí, co si vzít s sebou a co nechat doma
Slunečné počasí láká ven a s ním přichází ideální čas na piknik. Ve středu 18. června má navíc venkovní hodování svůj den. Ať už zamíříte do parku, k vodě nebo na louku za městem, jedno je jisté: bez...
Brambory na grilu s bylinkovým tvarohem

Lehké
60 min
Nemáte chuť na maso, ale plánujete grilování? Připravte si nejlepší a přitom velmi prosté jídlo.
{NADPIS}

{POPISEK}
Grilovaná panenka s koprovým salátem

Střední
45 min
Koprový salát se ke šťavnaté panence skvěle hodí.
Pizza z krabice, salát nebo segedín z jídelny. Jak se stravujete v práci?
Nosíte si do práce oběd, nebo zaháníte hlad v jídelnách, fast foodech a restauracích? Podívejte se na zajímavá čísla z výzkumu, inspirujte se našimi recepty a nezapomeňte hlasovat v anketě.
Pečená frittata se slaninou a cibulkou

Lehké
30 min
Frittata je tradiční italské jídlo, které se podobá omeletě.
{NADPIS}

{POPISEK}
Oslavte den pikniků. Foodblogerky radí, co si vzít s sebou a co nechat doma
Slunečné počasí láká ven a s ním přichází ideální čas na piknik. Ve středu 18. června má navíc venkovní hodování svůj den. Ať už zamíříte do parku, k vodě nebo na louku za městem, jedno je jisté: bez...
Grilovaná panenka s koprovým salátem

Střední
45 min
Koprový salát se ke šťavnaté panence skvěle hodí.
Brambory na grilu s bylinkovým tvarohem

Lehké
60 min
Nemáte chuť na maso, ale plánujete grilování? Připravte si nejlepší a přitom velmi prosté jídlo.
Z plantáže přes pražírnu až do vašeho šálku. Odhalte voňavý příběh kávy
Káva je běžnou součástí našeho života i malou radostí či společenskou událostí. Většina z nás si ji dopřává každý den. Ráno pro nakopnutí, po obědě, v práci, na setkání s přáteli… Poznejte příběh...
Omeleta se šunkou a zeleninou

Střední
20 min
Tato omeleta je skvělý oběd když nemáte moc času na vaření, protože je hotová již za 20 minut.
Toužíte po osvěžení? Vyzkoušejte letní limonády a sirupy podle foodblogerek
Dovedete si představit léto bez domácí limonády? My ne. Osvěžující nápoje s domácím sirupem, ovocem a bylinkami nejsou jen vítaným osvěžením v horkých dnech, jsou také součástí prázdninové pohody,...