Recepty na pokrmy s masem

Za inteligenci vděčíme bramborům víc než masu, zjistili vědci

10. srpna 2015  16:15

My lidé máme nejvyvinutější a v poměru k tělu největší mozek ze všech živých tvorů. Obecně...

Na talířku: kuřecí řízečky v kukuřičných lupíncích

10. srpna 2015

Tyhle řízečky jsou obalované v kukuřičných lupíncích místo ve strouhance a pečené v troubě. Děti si...

Kari rizoto z uzeného kuřecího stehna

5. srpna 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Čtenářský recept: Rybízová čokoláda

4. srpna 2015

Posíláte nám recepty do soutěže Moje letní dobrota.

Čtenářský recept: Krůtí pánvička

4. srpna 2015

Posíláte nám své recepty do soutěže Moje letní dobrota.

Grilovaná vepřová panenka s bylinkami

28. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Šťavnatá grilovačka: exotický burger ze zebry a jeho jehněčí kamarád

26. července 2015

Burgery si již dobyly srdce a chuťové buňky Čechů a prosadily se mezi typické účastníky víkendových...

Kuřecí korma

23. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Jídlo, které ovlivní tělesný zápach. Česnek i zelí

21. července 2015

Existuje mnoho potravin, které mají vliv na tělesný pach. Co vlastně způsobuje nepříjemný odér a...

Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí

16. července 2015

V horkých letních dnech můžete s důvěrou sáhnout po indické kuchyni, která vás zasytí a ještě...

Kančí pečené v divokých bylinkách

16. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Ruský boršč

15. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Salát z grilovaného lilku

9. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

7. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Grilovaný ananas se skořicí a medem

6. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Chorvatské plněné papriky

4. července 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Kuřecí cajun burgery

29. června 2015

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Za přejídáním může být dehydratace i moc alkoholu

17. června 2015

Před chvíli jste si pochutnali na vydatném obědě a přesto se vám už zase hlavou honí, co byste si...

Ředkvičky jsou vitaminová bomba. Jak z nich udělat tatarák či remuládu

26. května 2015

Ředkvičky na pultech zelinářů přímo vybízí k zakousnutí se do jejich šťavnatých a někdy i...

Pět kroků pro zdravější grilování: vlastní marinády i více zeleniny

17. května 2015

Opékání masa na žhavých uhlících je oblíbená česká letní kratochvíle. Bohužel se grilování neřadí...

Tři báječné recepty, díky kterým si zamilujete veganskou kuchyni

12. dubna 2015

Veganská kuchyně je nejenom chutná, ale také ohleduplná ke zvířatům, protože se obejde bez masa a...

Nejstylovější barvy jara. Zazáříte ve sladce růžové i citronově žluté

7. dubna 2015

Každá módní sezona má své barvy. Výrobci látek je představí na veletrzích, designéři si z nich...

Hovězí loupaná plec je levná a chutná. Nejde zkazit, říká Punčochář

29. března 2015

Nemusíte v řeznictví nechat zrovna půlku výplaty, když si chcete pochutnat na dobrém masu. Seznamte...

Lanýž: Nejdražší potravina světa roste i u nás, ale nesmí se sbírat

13. března 2015

Čím přitahují houby převážně z rodu Tuber kuchaře a gurmány z celého světa? Aroma lanýžů je velmi...

Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora

8. března 2015

Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.

Steak jako dort. Pečte ho zprudka nadvakrát a dopékejte v troubě

1. března 2015  9:04

Umíte připravit perfektní steak? Budete potřebovat prvotřídní maso, rozpálenou pánev (i troubu) a...

Zpověď matky 21.: Dopisy

28. února 2015

V Ruzyni byla v celách nejen špína a smrad, ale taky tam byla velká zima a deky navíc nebyly. I...

V hotelovém bazénu unikal chlór. Nadýchalo se ho deset lidí

19. února 2015  15:13,  aktualizováno  17:58

Záchranáři, hasiči a policisté zasahovali ve čtvrtek dopoledne v centru Sezimova Ústí II. na...

Kachní salát a jehněčí kotletky v teriyaki omáčce si můžete připravit i doma

8. února 2015

Omáčky jsou lahodnou součástí asijské kuchyně, mezi oblíbené patří teriyaki i ponzu. Šéfkuchaři vám...

Profíci radí: hovězí maso nesmí být čerstvé, vepřové raději s tukem

5. února 2015

Roman Vaněk gastronomií žije, Hynek Vávra vaří ve vlastní restauraci a Ondřej Vlašaný se stará o...

Klasiku k nedělnímu obědu si můžete uvařit i v redukční verzi

11. ledna 2015

Nemusíte hned držet zázračné a složité diety, při nichž nejde dělat nic jiného, než shánět hůř...

Nemáte rádi kapra? Nahraďte ho řízkem, pstruhem nebo třeba žralokem

18. prosince 2014  1:43

Skoro v každé rodině se najde někdo, pro koho není kapr zlatým hřebem, ale spíš noční můrou...

Poradny