Ingredience
Postup
- Bílek smícháme s moukou, cukrem, máslem a barvivem. Plech vyložíme pečicím papírem, tužkou na něj nakreslíme ornament a papír otočíme. Těsto naplníme do papírového kornoutku a obkreslíme ornament. Dáme do chladničky ztuhnout.
- Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a vmícháme prosátou mouku se špetkou soli. Na ztuhnutý ornament rozetřeme velmi opatrně těsto a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 8 minut.
- Pak sundáme z plechu, poprášíme moukou a na povrch položíme čistý pečicí papír. Korpus na něj otočíme a původní papír opatrně odtrhneme. Korpus necháme vychladnout.
- Mascarpone smícháme se sýrem a cukrem. Jahody rozmixujeme a vmícháme do náplně. Rozetřeme na korpus, svineme do rolády a zabalíme do papíru. Uložíme do chladničky ztuhnout. Nakrájíme na porce a můžeme podávat s čerstvými jahodami.