Ingredience
Postup
- Maliny rozvaříme s cukrem. Vlijeme škrob rozmíchaný ve 100 ml vody a za stálého míchání povaříme 2 minuty. Necháme vychladnout.
- Žloutky vyšleháme s krupicovým cukrem na horké vodní lázni do zhoustnutí a počkáme, až vychladnou. Mascarpone spojíme s moučkovým cukrem a vyšlehanou šlehačkou.
- Vmícháme žloutkovou pěnu a rozpuštěnou čokoládu. Do formy rozložíme vrstvu piškotů, rozetřeme díl náplně, na ni ještě část malinového rozvaru a postup opakujeme.
- Poslední vrstva bude z náplně. Povrch uhladíme a posypeme kokosem, který do náplně mírně zatlačíme. Uložíme nejméně na 6 hodin do chladničky, pak nakrájíme na řezy. Můžeme dozdobit lyofilizovanými malinami.