Příprava nádivky: Jemně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme drobně pokrájené houby, sůl, pepř a dusíme, až houby změknou a šťáva z hub se vydusí. Potom vmícháme smetanu. Nádivku můžeme připravit také z 50 g sušených hub, které předem namočíme do vody, povaříme a pak podusíme na cibuli.
500 g listového těsta
hladká mouka na vyválení
kousek vejce na potření
Nádivka:
1 malá cibule
400 g čerstvých hub
sůl
pepř
1 lžíce kysané smetany nebo jogurtu
2 lžíce oleje
Listové šátečky s houbovou nádivkou
Lvi milují luxus, Berani maso a Střelci pálivé. Jídelníček podle horoskopu
Každý miluje na talíři něco jiného. Víte, čím potěšit mlsný jazýček partnera či partnerky podle...
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!