Letní kuchařka

Menu z ovoce na celý den

28. července 2007

Sestavili jsme pro vás jídelníček na celý den. V hlavní roli šťavnaté letní ovoce. Od rána až do...

Ty nejlepší letní experimenty z ovoce

28. července 2007

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší speciality, ve kterých se ovoce z letní zahrady představí v...

Originální letní grilování

21. července 2007

Letní sezona je v plném proudu. Jak vyplnit krásný teplý večer? Nejlépe u grilu a s koktejlem v...

Sladká oslava začátku prázdnin

30. června 2007

Škola skončila, dovolená je na spadnutí a dozrává to nejsladší ovoce. Nic tedy nebrání tomu,...

Jahody na devět způsobů

23. června 2007

Bez jahod to v červnu nejde. Proto jsme pro vás připravili speciál s nejrůznějšími recepty z tohoto...

Cuketa na devět způsobů

25. května 2007

Cuketa není jen taková jiná okurka, ale neskutečně tvárná přítelkyně každého kuchaře. Umí se totiž...

Svěží koktejly pro zahradní party i rodinnou oslavu

12. května 2007

Pořádáte zahradní party, večírek s kamarádkami nebo rodinnou oslavu? Blýskněte se svými barmanskými...

Letní menu z Polska ve vaší kuchyni

29. července 2006

Kuchyně našich severních sousedů je sladká jako lesní plody, voní koprem a bez zelí, cibule a...

Vzhůru ke grilu na pstruha, králíka či kuře

24. června 2006

Nic tak nelahodí chuťovým buňkám i čichovému aparátu jako čerstvě grilované maso. A navíc pod širým...

Tipy a triky pro grilování

23. června 2006

Pokud chcete vašemu grilovanému pokrmu dodat orientální příchuť, přidejte do marinády trochu sójové...

Lahodné koktejly pro žhavé léto

16. června 2006

Jsou lahodné, osvěžující a krásně vypadají. Máte rádi koktejly? Nabízíme několik receptů pro...

Jahody a co jste z nich ještě nikdy nedělali

2. června 2006

Zapomeňte na cukr a šlehačku. Čerstvé bylinky, aromatický likér nebo portské dodají jahodám mnohem...

Grilování je umění

12. července 2002

Grilovací sezóna začíná. Chcete-li si na grilu připravit opravdovou lahůdku, musíte se řídit...

Saláty mohou v létě nahradit hlavní jídlo

4. června 2002

V letních měsících, kdy rtuť teploměru vyšplhá někdy až ke třicítce, má málokdo chuť na kachnu a...

Houby, nejen s octem nakyselo

24. srpna 2001

"Už minula doba, kdy se podávaly obědy, a hlavně večeře složené z nekonečné řady chodů. I...

Živáňská v alobalu

16. července 1999

Budete trávit víkend na chatě nebo na chalupě a přijede Vám návštěva? Skvělým pohoštěním pro ně...

Zapékanky

23. června 1999

Večerní návštěva už je tu coby dup a klasické chlebíčky jste minule u nich jedli vynikající....

Marinované vuřty

15. června 1999

Namísto večeře, nebo jako pikantní předkrm, se v létě skvěle hodí marinované vuřty s cibulí....