náhledy
Jeden z oblíbených thajských dezertů – lepkavá rýže se zálivkou z kokosové smetany, podávaná s mangem
Autor: Hedvika Petrželková
Polévka Tom Yum nesmí na thajském stole chybět
Autor: Hedvika Petrželková
Jídlo na ulici je vždy čerstvé. Ryby a plody moře tvoří významnou součást jídelníčku.
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - co si účastnice uvařily, to si také snědly.
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - příprava na lívanečky
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - připrava těsta na lívance
Autor: Hedvika Petrželková
Tom Yum Goong (pálivá krevetová polévka)
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - hotové Phat Kra Phao
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - příprava omáčky k Gai Hor Bai Toey
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - paní Tam se svou asistentkou předvádějí přípravu Gai Hor Bai Toey (kuře zabalené do pandánových listů)
Autor: Hedvika Petrželková
Paní Tam, majitelka školy vaření v Bangkoku, ve své bylinkové zahrádce
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku - thajská bazalka
Škola vaření v thajském Bangkoku - dříve se kokosové mléko získávalo pracným způsobem
Autor: Hedvika Petrželková
Paní Tam, majitelka školy vaření v Bangkoku
Autor: Hedvika Petrželková
Škola vaření v thajském Bangkoku
Autor: Hedvika Petrželková
Kafirový list – jedna ze zásadních ingrediencí thajské kuchyně
Autor: Hedvika Petrželková
Účastnice kurzu vaření ve škole paní Tam v Bangkoku (autorka úplně vlevo)
Autor: archiv Hedviky Petrželkové