Ingredience
Postup
- Krůtí maso očistíme a nakrájíme na plátky. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a krůtí plátky opečeme po obou stranách dozlatova.
- Opečené maso vyjmeme z pánve a do výpeku přilijeme vývar a smetanu. Přivedeme k varu a krátce svaříme. Pak vmícháme nastrouhaný čedar, ochutíme solí, pepřem a nakonec omáčku zjemníme polovinou másla.
- Chřest oloupeme a odkrojíme dřevnaté konce. Fazolky a hrášek očistíme. Zeleninu krátce povaříme v osolené vodě, zchladíme a necháme okapat.
- Zbytek másla rozehřejeme na pánvi a přidáme okapanou zeleninu. Krátce orestujeme a podle potřeby osolíme. Krůtí medailonky podáváme se zeleninou přelité sýrovou omáčkou.