náhledy
Polévka pho bo
Autor: Smart Press
Jarní rolky s pekingskou kachnou a foie gras, mango – čili salát a švestková omáčka
Autor: archiv restaurantu Spices
Korejské vepřové Bulgogi marinované vepřové BBQ a kimči
Autor: archiv restaurantu Spices
Sladkosti tří regionů
Autor: archiv restaurantu Spices
Sushi rolky z tuňáka a lososa platí v Sasazu za signature dish.
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Mušle s thajským červeným kari v Sasazu.
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Polévka miso
Autor: Martina Čermáková
sasazu předkrm 3
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Šéfkuchař Sasazu je také autorem několika kuchařem a nadšeným cestovatelem do Asie, který si s každým pokrmem doslova hraje.
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Legendární vietnamská polévka Pho Bo v bistru v centru Saigonu, kde se na ni před lety zastavil americký prezident Bill Clinton.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Thajská polévka Tom Yam, tentokrát podávaná s mušlemi a mořskými plody.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Také Japonci mají svou unikátní polévku, jmenuje se miso shiro a jejím základem jsou řasy a pasta z fermentovaných sójových bobů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nesmažené, vlastnoručně balené jarní závitky patří na vietnamský slavnostní stůl, ale o Štědrém večeru je alespoň v Česku pozvolna vytlačuje smažený kapr.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ga Kari
Autor: Smart Press
Rendang
Autor: Smart Press
Thajská kuchyně - Kuřecí polévka s kokosovým mlékem Tom Kha Gai
Autor: archiv iDnes.cz