náhledy
Jahody se šlehanou smetanou a malinovými pusinkami podle Jasena Campbella
Autor: František Vlček, MAFRA
Jahodové tiramisu
Autor: Tesco CR
Smažené jahody v mandlovém těstíčku: Mleté mandle (40g) nasypeme do mísy. Přimícháme 2 žloutky, 200 ml mléka, 60g mouky a nakonec ušlehaný jemný sníh z bílků. Do kastrůlku si nalijeme olej a nahřejeme ho na vyšší teplotu. Jahody jednotlivě napichujeme na špejli, namočíme do těstíčka a ihned ponoříme do oleje. Smažíme asi minutu, aby jahody příliš nezměkly. Poté je dáme na savý papír. Můžeme podávat s jahodovou zmrzlinou.
Autor: Mlékárna Kunín
Smetanové kostky s jahodami
Autor: Mlékárna Kunín
Jahodová polévka
Autor: Mlékárna Kunín
Jahody se šlehanou smetanou a malinovými pusinkami podle Jasena Campbella
Autor: František Vlček, MAFRA