Ingredience
Postup
- Cukrářské piškoty překrájíme na polovinu a vyložíme jimi po obvodu kulaté formičky o průměru 10 cm.
- Jahody očistíme. Jednu polovinu si dáme stranou, zbylé rozmixujeme a smícháme s tvarohem a moučkovým i vanilkovým cukrem. Polovinu smetany vyšleháme a spojíme s ochuceným tvarohem.
- Plátky želatiny namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Druhou polovinu smetany přivedeme k varu a odstavíme. Necháme v ní rozpustit želatinu a vlijeme ji do tvarohu.
- Pomocí cukrářského sáčku nastříkáme náplň do formiček s piškoty. Do každého středu pak vmáčkneme celou jahodu.
- Charlotty uložíme do chladničky a necháme ztuhnout. Po ztuhnutí vyjmeme z formičky a povrch ozdobíme kousky jahod.