Hot dog s paprikovým soté

1 hodnocení

Hot dogy jsou klasika. Zkuste si je připravit podle našeho receptu.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 35 min

Ingredience

4 PORCE +

Na dip:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    643 KCal

    29 %

    27 %

  • Energie

    2691 KJ

    29 %

    27 %

  • Sacharidy

    37,1 g

    42 %

    37 %

  • Vláknina

    2,3 g

    8 %

    8 %

  • Bílkoviny

    17,7 g

    28 %

    26 %

  • Tuky

    45,8 g

    70 %

    65 %

  • nasycené

    6,4 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Papriky zbavíme semínek, cibuli a česnek oloupeme. Papriku a cibuli nakrájíme na nudličky, česnek na plátky, petrželku otrháme od stonků a nasekáme nahrubo.
  2. V pánvi na oleji opečeme cibuli, pak přidáme papriky, česnek a klobásky. Restujeme asi 10 minut, pak přidáme kečup, petrželku a ještě chvíli restujeme.
  3. Připravíme si dip z majonézy a hořčice. Rohlíky rozpůlíme a rozpečeme v troubě při 160 °C. Stačí asi 5 minut.
  4. Ještě teplé rohlíky zevnitř potřeme dipem. Pak vložíme opečené klobásky a doplníme paprikovým soté.
Autor:

Podobné recepty

Steak s houbami na tymiánovém másle

Dokonalý steak připravený do 25 minut.

Pikantní houby se skleněnými nudlemi

Skvělý houbový recept, který musíte vyzkoušet.

Vepřové závitky s jablky a křenem

Závitky s jablky podávejte s vařenými nebo šťouchanými bramborami.

Vepřové řízečky v parmazánu

K obědu zkuste připravit tyto řízečky se zdravým salátem.

Vdolky s povidly

Vdolky lehoučké a výborné jako od babičky.