Diskuse k článku

Lahodně rozteklý hermelín ugrilujete i bez alobalu. Víme, jak na to

Grilovaný hermelín je smetanová lahůdka, která je neodmyslitelně spojená s letním grilováním. Máme pro vás tip od šéfkuchaře Jiřího Zemana, jak si hermelín ugrilovat i bez alobalu. Překvapí vás i kombinace hermelínu s mangem a sušenou šunkou nebo medem a čekankou. Tak roztopte gril!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J24i77ř34í 91K75r80a47j29í43č28e98k 2105865584225

Copak ,zase jsou malé prodeje předraženého sýra ?!

0/−3
15.6.2015 10:26

M56a69r11t71i36n 62L69ž26i50č32a39ř 9705637372214

To je nový Láďa Hruška?

Takto to dělám mnoho let a nepotřebuji na to kuchaře

Sýr dělám jak na grilu (většinou) tak v troubě, v mikrovlnce nedělám nikdy

+3/0
14.6.2015 12:11

J25a34k47u72b 33Č38í91ž48e79k 1723398187296

Dobrý nápad R^ miluji grilovaný hermelín, ale s alobalem je potíž. Je téměř prokázáno, že alzheimer je vlastně otrava hliníkem, který tělo není schopné odbourávat, takže se mu snažím vyhýbat. Díky za tip R^

+1/0
14.6.2015 10:33

V52e19r68o81n82i89k11a 84V71e47s24e56l54á 7615837694453

Alzheimer je otrava hlinikem?8-o

0/0
15.6.2015 16:22

M20i83c90h32a12e73l 61K24o34u82t63e31c30k97ý 3955530506

Lepší je hermelín rozkrojit. Čím víc vyteklý, tím chutnější ;-)

0/0
13.6.2015 22:04

J72a40n62a 56B86o72h36m36o53v86a 1336253783

Rozpuštěný hermelín je nejlepší z mikrovlnky - bez alobalu, přímo na talíři, cca minuta a je hotovo, žádná práce a žádné nádobí. Výborný jen tak s chlebem nebo navíc s brusinkami.

+12/−5
13.6.2015 9:42

T76o17m77á44š 61M55a26r95e49k 9450173679574

Přesně tak. Přesně to jsem chtěl napsat.

+4/0
13.6.2015 10:45

B17á46r63a 50T48e27s12n13e87r52o16v88á 5335200644959

Jak ugrilovat hermelín bez alobalu? Stejně jako kterýkoli jiný sýr - opatrně. ;-D Jinak rozteklý hermelín zbožňuju a ani k tomu nemusí být ochucený.

+11/0
13.6.2015 9:28

D58a85v37i97d 55D15o56b52e85š 3455502377

Presne. Proc prebijet vybornou chut gril.hermelinu (kdyz se dobre udela) dalsimi prisadami. Napr.dnes jsem rodine udelal palacinky s jahodovym dzemem a slehackou. Ale hodne jsem si stim vyhral - cerstve jahody z pole, castecne posekat+povarit, opravdova naslehana smetana. A takova lahudka!

+3/0
13.6.2015 23:06

V53l32a94d55i87m38í64r 89F71i12b48i16g23e74r 5884641711544

Co je čerstvý a poctivý je vždycky nejchutnější. Známej má rád hořtici, tak když si dává maso nebo klobásu tak to jí snad 1:1 s tou klobásou já to nemusím raději si vychutnám maso a hořtici jen slzu aby se to jemne prolínalo. Jíst hořtici v takovém množství to může jíst chleba hořtice to maso přebije.

0/0
14.6.2015 0:01

B38á44r61a 10T90e58s78n69e12r12o89v20á 5645120764749

Souhlas, navíc k masu je mnohem lepší hořčice "ochucená", např. medová, než klasická.

0/0
14.6.2015 12:41

M58i65l56a60n 10Č93e54r73n33ý 5553469319842

Hořtice.;-D

+4/0
14.6.2015 13:37
Foto

J79a26r90o80m40í17r 15K74o52b40e46l75k28a 7364624101615

Já už mám zase hlad:-P

+11/0
13.6.2015 7:12

M46i46l38a47n 26P33a17c20e54k 6440883872763

Clanek o grilovani syru bez alobalu je ze 2/3 s alobalem.

+12/0
13.6.2015 3:12

T44o21m56á84š 31K84a97p38l34a94n 8703109153343

proč, keyž hermelín se rovnou v alobalu prodává. prostě rozbalit, ochutit, zabalit a dát na gril, nebo rovnou do uhlí

0/−5
13.6.2015 2:02
Foto

J84i80ř66í 90B73r70a18b10e92c 5469638922833

A proč ho neudělat takto? Není to jedno? Je to nápad, recept. Každý ať si hermelín udělá, jak mu to vyhovuje.

Taky ho dělám v alobalu. Vyndám ho na čistý alobal, potřu olivovým olejem, okořením jen sůl, pepř a italské bylinky, kdo chce může přidat chili. Zabalím, hodím do trouby na plech. Vynikajíci.

V tom alobalu, ve kterém se prodává, je nějaký papír nebo látka a ta se nalepí na ten hermelín. A všechno koření je fuč. A nedá se to jíst.

Ten s těmi jablky určitě vyzkouším R^

+10/0
13.6.2015 9:11

V70l84a71d25i86m75í94r 34F29i43b15i76g12e32r 5224501661474

V alobalu se dávno neprodává je to jen papír. A dát ho na uhlí to by vám taky zuhelnatěl do uhlá se dávají brambory ale ty jsou také dobré.

+1/0
13.6.2015 23:57

J20a97k95u35b 73Č77í97ž24e15k 1363218637476

Když je nouze, také ho dělám v původním obalu. Osobně nepoznám rozdíl a ni v chuti, ani ve vzhledu, ale náročnější typy si možná nepochutnají.

Problém s alobalem je, že je téměř prokázáno, že je alzheimer je de facto otrava hliníkem, který tělo není schopné odbourávat, proto je dobré ho používat co nejméně.

+1/0
14.6.2015 10:31

Premium

Náš kluk umí. Otec talentu Hložka o plánech i batůžku za padesát tisíc

Minulý týden ho v tramvaji načapal revizor: „Lístek, prosím.“ Adam Hložek, sedmnáctiletá fotbalová raketa, zčervenal....

Premium

Vzestupy a pády Mika Tysona. Dokument zdarma o tom, co ho poslalo až na samé dno

Dokument o životě jednoho z nejslavnějších boxerů na světě, Mika Tysona, si odbyl svou premiéru na prestižním filmovém...

Premium

Chci chlapa, co má větší koule než ego, říká svobodná matka Nikol Štíbrová

Před pár dny oslavila třiatřicítku a cítí se šťastná a spokojená. Nebylo to ale zadarmo – moderátorka a hvězda...