Diskuse k článku

Čtenářský recept: Grilovaná plněná paprika

Do redakce stále chodí nové a nové recepty na grilování. Tento je jeden z nich. Chcete-li vyhrát grilovací tašku pro čtyři až pět osob, zapojte se do soutěže a své recepty vkládejte přes formulář v rubrice Recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

fanfan_celofan

manza si cvachtal a vubec nepoznal co ji

0/0
25.6.2012 14:23

j.kotlin

CO?

Milá redakce kolikrát jsme si říkali, že nemáte maskovat ty recepty od Jirky Babici ;-)

0/0
24.6.2012 9:51

Kytiii

fuuuj taveňák

my grilujeme papriky plněné balkánským sýrem - to je labůžo :D

0/0
24.6.2012 9:37

mattonka

Re: fuuuj taveňák

taky je plníme balkánem... mlask

0/0
24.6.2012 17:20

paulina

Re: fuuuj taveňák

Přesně tak. Moje varianta je s nivou.

0/0
27.6.2012 8:15

karionnn

Recept je humus!

Do papriky vložit parmskou šunku, nebo tyrolský špek, žádný sýr, ale náplň z mletého masa, klidně s houbama. Chce to fantazii, nemyslet jako Babica.

+1/0
23.6.2012 0:18

opportunity

Re: Recept je humus!

... a máš z toho něco jiného. Nejsem pro taveňák, ale všichni se tváří, jako by žrali uherák bez chleba, a na všechno doporučují parmskou šunku a kaviár. Buďte lidi při zemi.

0/0
23.6.2012 16:06

kukuricevpoli

Re: Recept je humus!

hlavne parmska sunka si nezaslouzi zadnou dalsi upravu.

0/0
23.6.2012 16:13

opportunity

Re: Recept je humus!

R^Výborná věc. Stačí tak 3 plátky, zelenina a mám snídani.

0/0
23.6.2012 17:37

karionnn

Re: Recept je humus!

parmská šunka pustí tu správnou chuť. Klidně tam cpu i pršut a jiné studené nebo sušené čunky.

+1/0
25.6.2012 15:56

karionnn

Re: Recept je humus!

...šunky ;-D

0/0
25.6.2012 15:56

paulina

Re: Recept je humus!

Krásný překlep R^;-D

0/0
27.6.2012 8:16

bombai

bezva

grilovaný taveňák...redakce, vzpamatujte se! Už takhle je tavený sýr fosfátová a odvápňovací hmota a vy ji ještě proženete grilem. FUJ. Tavený sýr si mohu s sebou vzít tak akorát na čundr do horka, protože je inertní proti všemu - i jídlu. Ale doporučovat to jako jídlo zhotovené doma a ještě lahůdku?

+2/0
22.6.2012 17:35

Peťulák2

Tohle mi to připomnělo :)

http://www.lidovky.cz/rozhovor-s-romanem-vankem-dc0-/dobra-chut.asp?c=A120615_162328_dobra-chut_glu

+1/0
22.6.2012 15:51

capricorni

mnam

dal bych tam místo šunky voňavou anglickou a místo taveňáku nivu nebo hermelín. a okořenil to nějakejma bylinkama

0/0
22.6.2012 15:15

Peťulák2

Re: mnam

Šunku můžu, ale to, co nakupujeme, většinou šunka není, anglická rozhodně lepší. A taveňák, z kterýho tělo vůbec nic nemá, tuším nás ještě odvápňuje, bych zrušila hned. Váš recept zní rozhodně poživatelněji :)

0/0
22.6.2012 15:39

opportunity

Re: mnam

Voňavou anglickou už jsem dlouho neviděla... přestala jsem ji kupovat úplně.

0/0
23.6.2012 16:08

Premium

Výrazný nos, vzdělání sestry. Proto si Gott vybral Ivanu, říká novinářka

Profesní vztah je pojil pětadvacet let, ona ho však osobně poznala už jako holčička. Navzdory všem turbulencím, které...

Krampol o Belmondovi: Když on točil Zvíře, já hrál traktoristu

Přes třicet let promlouvá na české diváky božský Bébel, jak Jean-Paul Belmondovi v rodné Francii přezdívají, hlasem...

Premium

Chci chlapa, co má větší koule než ego, říká svobodná matka Nikol Štíbrová

Před pár dny oslavila třiatřicítku a cítí se šťastná a spokojená. Nebylo to ale zadarmo – moderátorka a hvězda...