Gnocchi se špenátem a rajčaty
Rychlovka v italském stylu vám nezabere moc času, ale celé rodině bude zaručeně chutnat.
Postup
- Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme najemno. Orestujeme v pánvi na rozehřátém oleji a po chvíli přidáme přepůlená rajčátka.
- Špenát opláchneme vodou a necháme okapat. Pak ho přidáme na pánev k rajčatům a promícháme.
- Mezitím uvaříme noky dle návodu na obalu v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat. Nakonec je vmícháme k ostatním ingrediencím v pánvi. Podle chuti osolíme, opepříme a vše společně krátce orestujeme.
- Před podáváním posypeme nahrubo nasekanými ořechy a nastrouhaným sýrem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
534 KCal
24 %
22 %
-
Energie
2235 KJ
24 %
22 %
-
Sacharidy
75,6 g
86 %
76 %
-
Vláknina
5,0 g
17 %
17 %
-
Bílkoviny
16,5 g
26 %
24 %
-
Tuky
17,3 g
27 %
25 %
-
nasycené
4,8 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Panenka ve slanině
Připravte si vepřovou panenku na středomořský způsob. Zpříjemní vám čekání na léto.