- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nevím zda jsem dobře pochopila článek,ale Dita a její rodina k polévce přikusuje chleba s pomazánkou?
Já jsem do svých dvaceti let ani žádnou jinou rybí pomazánku než z makrely neznala... To je teda finta, panečku!
Mne citron s rybou vôbec nechutí...
Máte recht. Citron je mnohem lepší na vepřovém řízku.
Dita má dobré recepty, ale jsou to spíš takové slavnostnější a těžší věci. Moc nepoužívá zeleninu(až na vyjímky), má ve všem hodně másla, bílé mouky, ve sladkých jídlech hodně vajec a cukru. Ale pokud se chcete blýsknout její recepty doporučuji. Pokud by jste podle ní chtěli jíst každý den, tak vás ve 40 letech odvezou na koronárku.
Však tam Dita taky směřuje... soudím dle jejího objemu.
Komentáře v pořadu beru s nadsázkou, její recepty se mi líbí. Ryba má chutnat jako ryba, nepatří k ní nic, co přerazí chuť ryby. Můj favorit je snítka petrželky, pažitky, troška tymiánu, sůl,pepř, máslo a citronová šťáva. Lehké a vynikající. Jsem bohyně kuchyně!!
Určitě to "bude boží" a Dita bude zas "bohyně kuchyně" :-) Marně si lámu hlavu jak tohle mohl někdo pustit do vysílání a hlavně za to zaplatit.
Možná si to platila sama, stejně jako tu svou vymazlenou kuchařku.
dituščina máslová pěna? pěna, opravdu? bože... čemu všemu se dá říkat pěna...
Pstruh, máslo, sůl a kmín. Jsem vítězem to je nepřekonatelné.
A vyhrávate kuchařku Dity P. ! Tak, a máte po radosti :-)