Ingredience
Postup
- Cibuli asi 5 minut restujeme na rozpáleném oleji. Přidáme cukr a jakmile začne karamelizovat, přilijeme vinný ocet, necháme odvařit, pak víno, které také necháme odvařit, a přidáme 100 ml vody. Pozvolna vaříme, dokud se tekutina neodvaří, rozmixujeme a necháme vychladnout.
- Majonézu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou, osolíme a opepříme a dáme do lednice.
- Maso propracujeme, uděláme z něj čtyři koule a dlaní zmáčkneme na tenké placičky. Osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a opečeme na pánvi nebo na grilu z každé strany asi 5 minut.
- Bulky rozpůlíme, spodní část potřeme připravenou omáčkou, poklademe rukolou, přidáme grilované maso, cibulovou marmeládu, na kostičky nakrájenou nivu a přikryjeme vrchní bulkou.