Pátek 25. června 2021, svátek má Ivan
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 25. června 2021 Ivan

Grilování

Trhané maso podle Zdeňka Pohlreicha

Střední

30 min

Velký kus masa se peče dlouho při nízké teplotě tak, aby se nakonec úplně rozpadalo. Že lze trhané maso připravit i na grilu, dokazuje Zdeněk Pohlreich.

Krkovice na špízu

Střední

35 min

Dát na gril vepřovou krkovici je fajn, ale připravit ji v podobě zajímavě ochucených špízů s pikantní salsou, to je teprve lahoda.

Salát s kuřecími prsy a třešněmi

Lehké

20 min

Letní specialita nejen na grilovací party vás nadchne. Třešně dávají salátu šmrnc a eleganci.

Hot dog s pršutem a karamelizovanou cibulí

Lehké

30 min

Fast foodová klasika nemusí být nuda. Stačí, když si pohrajete s detaily, jako je karamelizovaná cibule nebo omáčka ze zakysané smetany.

Tortilla z vepřové panenky podle Zdeňka Pohlreicha

Lehké

20 min

Pohlreich si k přípravě tortilly vybral to nejlepší, s čím lze v polních podmínkách snadno a rychle pracovat bez nebezpečí, že by to nemuselo dobře dopadnout. Tedy vepřovou panenku.

Grilovaný kozí sýr s cuketami

Lehké

25 min

Jednoduchou chuťovku k vínu nebo zajímavý předkrm můžete připravit jak v troubě, tak na grilovací pánvi či na grilu. V tom případě ale doporučujeme použít grilovací misky z alobalu.

Burger s cibulovou marmeládou a nivou

Střední

50 min

Dokonalá chuťová i vizuální kombinace modrého sýra a cibulové marmelády dělá z tohoto burgeru absolutní hvězdu vašeho grilování s přáteli.

Hovězí flank steak

Střední

30 min

Flank steak z grilu je naprostá klasika. Zkuste naši vynikající marinádu, která dodá vašemu grilování nový rozměr.

Grilovaná kuřecí prsíčka se šalvějí

Lehké

30 min

V jednoduchosti je krása, a to platí i při grilování. Vyzkoušejte tato famózní grilovaná prsíčka a už nikdy nebudete chtít jinak.

Čajové koláčky s povidly podle Ivety Fabešové

Střední

25 min

Iveta Fabešová v pořadu Rozpal to, šéfe! opět přesvědčovala, že se současným grilem lze zacházet stejně jako s běžnou pečicí troubou.