Pražská policie hledá svědky vraždy ženy bez domova, která žila pod mostem...

Pražská policie hledá svědky vraždy ženy bez domova, která žila pod mostem spojujícím Libeň a Žižkov. | foto: Policie ČR

Policie hledá svědky vraždy bezdomovkyně, která žila pod mostem v Libni

  • 3
Pražská policie hledá svědky vraždy ženy bez domova, která žila pod mostem spojujícím Libeň a Žižkov. Její tělo policie našla ve středu poblíž tramvajové zastávky Krejcárek.

Podle policie osmapadesátiletá oběť zemřela v úterý 24. září v podvečer či v noci na středu (o nálezu těla jsme psali zde). Policejní výzva míří i na řidiče, kteří v dané době jeli v okolí místa činu.

„Některý z řidičů, který projížděl po mostě spojujícím Libeň a Žižkov nebo po ulici Pod Krejcárkem, mohl vraha natočit například na palubní kameru. Nějaký svědek ho mohl možná jenom vidět a mohl by ho popsat. Zkrátka přivítáme jakékoliv svědectví k tomuto případu a přijmeme ho na lince 158,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Žena žila pod mostem déle než rok. Podle policie byla nekonfliktní, nepila alkohol a nevyhledávala společnost dalších lidí. Nejčastěji se pohybovala v okolí Krejcárku, Palmovky a Holešovic. Nosila s sebou velké modré nákupní tašky.

25. září 2019

,