Ukrajinec napadl dvakrát svou družku. Při druhém incidentu jí amputoval dveřmi prst. Ilustrační foto

Ukrajinec napadl dvakrát svou družku. Při druhém incidentu jí amputoval dveřmi prst. Ilustrační foto | foto: shutterstock.com

Ukrajinec při hádce amputoval ženě dveřmi prst na ruce

  • 3
Ukrajinec v Praze 4 napadl dvakrát svou družku. Po prvním incidentu žena trvala na tom, aby muže policisté neodváděli a nechtěla na něj ani podat trestní oznámení. Při druhém napadení jí muž amputoval prst dveřmi.

Poprvé se čtyřicetiletá Ukrajinka obrátila na policii v pátek kolem desáté večer. Uvedla, že ji napadl její o sedm let mladší druh.

"Postěžovala si, že jí její přítel napadl. Nakonec ale odmítla nejen ošetření, ale i trestní oznámení na policii a další pomoc. Nakonec i za přítomnosti policejní hlídky svolila, aby u ní v bytě třiatřicetiletý Ukrajinec dál zůstal," uvedla mluvčí městské policie Jana Přikrylová.

Pět minut po jedenácté večer potom přiběhla Ukrajinka na služebnu městské policie znovu. Tentokrát ale byla od krve a na levé ruce měla utržený prst. "Řekla nám, že jí část prstu amputoval přítel dveřmi. Utržený článek prstu jsme našli na chodbě bytu. Přivolali jsme záchrannou službu. Útočník před našim příjezdem z bytu utekl," uvedli v hlášení zasahující strážníci.

Případ nyní vyšetřují policisté.