Diskuze

Kuchaře soudí za střílení petard na účastníky Prague Pride, hrozí mu tři roky

Soud začal projednávat případ Michala Sýkory, který podle obžaloby při loňském festivalu Prague Pride zapálil duhovou vlajku a vystřeloval pyrotechniku směrem k účastníkům akce. Vyučený kuchař a fanoušek fotbalové Sparty vinu odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Divné, viděl jsem několik článků o případu, nikde není uveden jediný pádný důkaz. Resp. svědek natočil video na mobil a Sýkora popírá, že je na záběrech. Dík své minulosti byl bez procesu uznán vinen a dostal maximální trest jako recidivista výtržník. Nyní je souzen, protože se svým odsouzením nesouhlasí.

Spravedlnost ve prospěch "LGBT" jako noha. A Kalibová za LGBT má hlavní důkaz tetování... Neskutečné. Rv

Google na mě vyhodil pár podobných případů. Aktivistka LGBT nesla v Prague Pride transparent "Molotova na policii!" Všimli si toho policejní odbory, co vybírají na rodiny mrtvých policistů a rozjelo se vyšetřování. Aktivistka byla nezletilá. Beztrestnost zaručena. A pak, policie je přece instituce, ta se přece nedá zapálit. (Zkusil bych to popovídat na Hájích, jak tady pěkně hořela policejní auta.) Jediný poznatek, policie postupovala nekorektně při stíhání nezletilého v práci. ;-D

Další případ u Ústavního soudu. Patrně křesťanská aktivistka našla zastání u Ústavního soudu, když ji policie znemožnila přístup na Prague Pride. Prý se čekaly násilné útoky pravicových extrémistů, tak policie nepouštěla do blízkosti Prague Pride nikoho, kdo s ním nesouhlasil. Čímž znemožnila pokojné protesty. Policie smí zasahovat jen v případě důvodného podezření na násilné napadení účastníků pochodu. Výsledek nevidím. Šlo o pochod 2014. Ústavní soud rozhodl 2019. Asi se to soudí dál i v roce 2020. ;-D

Tak mi přijde, že zde s dělbuchy řešíme pragmatické řešení, do kterého natlačila odpůrce propagace homosexuality leda tak nezákonná policejní praxe ochrany LGBT aktivistů. ;-)

1 1
možnosti
KT

Běží pandemie. Řeší se, jak stmelit společnost a ochránit životy. Neziskovka Kalibové, tentokrát kopající za LGBT, ale řeší jak pozavírat druhé, kteří nejsou v souladu se světonázorem Kalibové.

Opět tady máme pěkný příklad nesolidárnosti LGBT komunity s majoritní společností. To je na celém LGBT hnutí to nejhorší, vymezit se proti společnosti a prosazovat protekční výhody pro určitou skupinu osob. V době pandemie je to o poznání ostudnější chování.

Počítám, že Kalibová jede své útoky proti druhým za peníze daňových poplatníků. Tak snad, se zhroucením ekonomiky a škrty provázející pandemii covidu, by mohlo dojít na ukončení činnosti podobných neziskovek z veřejných prostředků. Doufejme, že k tomu dojde rychle. Rv;-)

0 3
možnosti
TB

Střílet po někom pyrotechniku není dobré, volat po exemplárním politickém procesu je nechutné.

2 0
možnosti
JP

J73a67n 61P89u55l63e43c

16. 10. 2020 8:15

Jj, jen kdyby takhle po lidech házel petardy nějaký imigrant, to by diskuze vypadala jinak. ;-D;-)

1 0
možnosti
PM

P56e67t20r 16M19u41n48z12a86r

16. 10. 2020 9:08

Vypadala, protože by nebyl žádný soud.

0 0
možnosti
DN

judikaturu Evropského soudu pro lidská práva, která státním orgánům ukládá povinnost objasňovat homofobní pohnutku...

Kam EUropa spěje?

0 0
možnosti
Foto

Nevidím na tom nic špatného, jde o násilí proti skupině obyvatel. Kdo se takového jednání dopouští, musí počítat s následky. To, že je nemusím a jsou mi víceméně ukradení neznamená, že půjdu a budu si dokazovat jaký jsem borec tím, že začnu do lidí odpalovat rachejtle. Pokud vám unikají takové základní společenské návyky, tak možná si tu jednou přečteme i o vás.

2 0
možnosti
Foto

Velmi inteligentní jedinec, již od prvního pohledu:-)

4 1
možnosti
DN

No a? I takoví žijí mezi námi. Stejně jako nejrůznější LGBTxyz...

2 0
možnosti

Několik zdejších příspěvků jsme zdokumentovali a věc jsme předali našim právníkům, kteří zdejší obsah vyhodnotí a poté předají příslušným orgánům. Upozorňujeme, že internet není anonymní prostředí a že i zveřejnění názoru muže naplňovat podstaty trestného činu (!!!)

0 5
možnosti
JD

;-D nevyhrožuj .. všechny zdejší příspěvky prošly pečlivou cenzurou a jelikož nejsou smázlé tak vyhovují nejen po stránce obsahové ale i formální :-/

4 0
možnosti
Foto

Podívejte se na toho tupého Michala Sýkory.

Hrdině pálil vlajky a střílel petardy, ale

zbaběle zapíra u soudu. Tern má intelekt

malého dítěte. . . ;-(

2 3
možnosti
DN

To ten "student" a "aktývista" udělal se STÁTNÍ vlajkou jiného státu (jehož prezident tu byl na státní návštěvě) taky.... a byl "oslavován"

Tak proč je to u nějakého duhového kusu látky najednou jinak?

0 0
možnosti
Foto

H86o51n63z65a 13Š17u63p

15. 10. 2020 22:30

Kdo není v průvodu s námi je proti nám. A divíte se? Většina je normálně orientovaná. :-PRv

3 3
možnosti
RO

R81o93m40a51n 46O67l91á84c11h

15. 10. 2020 23:32

Vzhledem k tomu, že ta většina je jen 96%, jsem vám vděčný, že jste mi ji připomněl - jináč bych si jí nevšimnul.

1 1
možnosti
VB

V66á88c52l32a30v 27B84o36k

15. 10. 2020 21:49

Ano, velmi ohrožoval zejména jemné hochy co chodí s holou prdelí...takový jiskry na jemnou kůži zadku, o jee... Já ho chápu. Mě je z toho taky špatně.

3 2
možnosti

A přece bys ho tam tajně chtěl :) jako každý takový ....

0 2
možnosti