Řidič ujel od nehody na Mladoboleslavsku, havaroval a na místě zemřel

  • 175
V neděli dopoledne vyjížděly všechny složky záchranného integrovaného systému k havárii osobního auta u obce Skyšice na Mladoboleslavsku. Řidič ujel od nehody, ale nezvládl řízení a jeho auto skončilo na střeše. Přes snahu záchranářů na místě zemřel.

„Před obcí Skyšice došlo před 11. hodinou dopoledne k havárii, kdy řidič osobního automobilu nezvládl pravotočivou zatáčku a uvedl auto do smyku. Následkem toho skončilo na střeše. Bohužel přes snahu rychlé záchranné služby, kdy byla prováděna resuscitace, se řidiče nepodařilo zachránit a on na místě podlehl svým zraněním,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Martina Fejfarová. 

Podle informací policie tento dvaapadesátiletý řidič před havárií způsobil dopravní nehodu, kdy nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu a narazil do něj. Od nehody odjel a pokračoval v jízdě, která skončila havárií.

Při srážce automobilů se nikdo nezranil. Ve voze muž cestoval sám, proto ani při další havárii nebyl kromě něj nikdo další zraněn.

Na místo letěl vrtulník letecké záchranné služby a stejně tak na místě zasahují i hasiči. Silnice mezi Skyšicemi a Dolním Bousovem byla čtyři hodiny uzavřena. Policie vyšetřuje všechny okolnosti havárie. 

Havárie se stala před obcí Skyšice na silnici vedoucí od Dolního Bousova

Havárie se stala před obcí Skyšice na silnici vedoucí od Dolního Bousova