Pár souložil před lidmi u hlavního nádraží v Praze, hlídku žena poplivala

  • 241
Hned za lavičkami v parku u hlavního vlakového nádraží v Praze se v úterý odpoledne oddávala sexu opilá dvojice. Že kolem prochází plno lidí včetně dětí, muži s ženou vůbec nevadilo. Nelibě však nesli příjezd městské policie a snažili se vyvolat konflikt. Skončili tak v poutech.

Oznámení o souložící dvojici ve Vrchlického sadech přijali strážníci krátce po 14. hodině. 

„Strážníci muže a ženu zastihli na jedné z laviček. K milostnému aktu již nedocházelo, žena však měla stále odhalenou horní část těla. Dvojice, která byla zjevně pod vlivem alkoholu, odmítala s policií spolupracovat,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Po upozornění, že budou předvedeni na policejní služebnu, byli muž s ženou vulgární a muž se dokonce pokusil odejít, aby demonstroval, že ho vybavování s hlídkou přestalo bavit. Vzápětí jej strážníci pomocí donucovací prostředků zadrželi, stejně museli zakročit i proti jeho partnerce. 

Orientační dechová zkouška u devětatřicetileté ženy prokázala 3,07 promile alkoholu. Sedmatřicetiletý muž se zkoušce podrobit odmítl.

Při převozu na policejní služebnu si pak žena stáhla roušku, kterou od hlídky dostala, a poplivala interiér služebního auta a uniformu jednoho ze strážníků. Na služebně pak oznámila, že má kožní infekční chorobu Impetigo. Celým případem se dál zabývá státní policie.