Při dopravní nehodě na Pražském okruhu se zranil otec a tři děti

  • 4
K dopravní nehodě osobního auta a kamionu na 6,5 kilometru Pražského okruhu ve směru k dálnici D1 vyjížděly složky integrovaného záchranného systému. Záchranáři převezli do nemocnice muže a tři děti. Kamion, který skončil v příkopu, vyprošťovala odtahová služba.

Nehoda se stala krátce po třetí hodině odpoledne.

„Kamion skončil převrácený na boku. Je tam průjezdný jeden jízdní pruh s ohledem na přítomnost zasahujících složek. Na místě je už i odtah a kamion se bude z příkopu vyprošťovat,“ informoval krátce po nehodě policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Na místě se vytvořily kolony, kvůli kterým museli policisté přistoupit k blokovému odbavování průjezdnosti Lochkovského a Cholupického tunelu.

„Posílali jsme na místo záchranářskou posádku, která se starala o čtyři pacienty, tatínka a jeho tři děti. Všechny s lehkými zraněními převezli do Thomayerovy nemocnice na dětskou a klasickou chirurgii,“ komentovala zraněné účastníky nehody mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Dopravní nehoda se stala také v opačném směru Pražského okruhu, konkrétně na 4,8 kilometru ve směru na D5 a to krátce před 16. hodinou. Při nehodě čtyř osobních aut se lehce zranila žena.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz