ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Filip Jirásek

Pražský okruh zastavila převrácená dodávka, zranilo se pět lidí

  • 5
Ve směru k Barrandovskému mostu byl po nehodě uzavřen na Černém Mostě Pražský okruh. Důvodem byla převrácená dodávka s přívěsem na 60. kilometru okruhu. Nehoda se stala po páté hodině ranní na Východní spojce za sjezdem na dálnici D11 na Hradec Králové.

Podle mluvčího pražské policie Jana Rybanského se při nehodě zranili čtyři dospělí a jedno dítě, zranění zřejmě nejsou vážná. 

„Na 60,5. kilometru se z dosud nezjištěných příčin převrátila dodávka s přívěsem. Okruh je ve směru do centra neprůjezdný,“ řekl mluvčí. Policisté nehodu na místě prověřují.

Dodávka na přívěsu převážela dvě auta, jedno z nich se při nehodě uvolnilo a spadlo. 

U nehody zasahovaly 3 záchranářské posádky a lékař. 

„Sedmadvacetiletá žena s pohmožděným břichem a dvaapadesátiletý muž s úrazem hlavy byli převezeni do vinohradské nemocnice na chirurgii. Dále jsme ošetřili sedmadvacetiletého muže, který také utrpěl úraz hlavy a osmiletého chlapce, který byl převezen do Motola,“ dodala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Před 10. hodinou byl provoz ve směru na Barrandovský most obnoven. Vzhledem k malému provozu se kvůli nehodě netvořily žádné kolony.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,