Na Jižní spojce havarovalo policejní auto. Pátralo po nebezpečném řidiči

  • 25
Na Pražském okruhu ve směru na Černý Most havarovalo policejní auto. Nehoda se stala krátce poté, co policisté pronásledovali nebezpečného řidiče, který kličkoval po Jižní spojce.

„Policisté obdrželi několik oznámení, že na Jižní spojce ve směru na Černý Most kličkuje vozidlo. Hrozilo, že řidič vozidla je pod vlivem alkoholu. Na místo bylo posláno několik hlídek,“ uvedla pro iDNES policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Při pátrání po nebezpečném autě však policejní vozidlo havarovalo. „Důvody havárie prověřujeme. Dva policisté, kteří byli uvnitř vozidla byli převezeni záchrannou službou do nemocnice,“ dodala Siřišťová s tím, že oba policisté nejsou v ohrožení života.

Další policejní hlídka, pátrající po kličkujícím autě, byla příliš daleko a pak zasahovala u nehody policejního auta. Nebezpečný řidič tak dopaden nebyl.

„Na místě zasahovala záchranná služba, ošetřila dva muže ve věku 29 let. Oba muži utrpěli lehká zranění a pohmožděniny,“ upřesnila pro iDNES mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Oba muži byli převezeni do Vinohradské nemocnice.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Témata: , policie, Černý Most