Policie zasahovala v otevřených barech. Účastníci se chlubili na webu

  • 470
V noci na sobotu policie dostala oznámení o dvou otevřených restauracích na Praze 2 a 6 a jednom baru na Staroměstském náměstí. Do něj se navíc policisté museli dostat přestřižením zámku. Uvnitř mimo čtyřiceti lidí nalezli i sáčky s kokainem.

„V noci na sobotu řešili pražští policisté oznámení o třech otevřených restauracích v Praze. Jednalo se o dvě restaurace v Praze 2 a 6, a jeden bar na Staroměstském náměstí,“ uvedl krajský mluvčí policie Jan Daněk.

V restauracích policisté zjistili přítomnost celkem sedmadvaceti lidí a v baru na Staroměstském náměstí jich bylo čtyřicet.

Chlubení na zakázaných akcích

Dveře do baru policistům nikdo nechtěl otevřít, proto museli přestřihnout jeden zámek. V baru poté nalezli několik sáčků s kokainem, ke kterému se nikdo nehlásil.

„Všech sedmašedesát osob a provozovatele podniků policisté oznámí správnímu orgánu pro podezření z přestupku,“ uvedl mluvčí.

„V souvislosti s nálezem drog byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu,“ dodal Daněk.

Policie zajistila i kokain

Našel se i účastník, který se přítomností na akci porušují vládní nařízení chlubil. I s poznámkou: „Co uděláš, když ti zruší párty? Dorazíš na druhou.“

Když se účastník nepovolené párty chlubí na webu.

Témata: Praha