Při požáru autoservisu v pražských Čakovicích se propadla střecha

  • 5
V pražských Čakovicích shořela budova autoservisu. U požáru zasahovalo sedm hasičských jednotek, jednoho z hasičů odvezla záchranka. Okolnosti vzniku požáru začne odpoledne zkoumat vyšetřovatel.

K hořící budově autoservisu v ulici Řepová vyjeli hasiči před sedmou hodinou ráno.

“Objekt o rozměrech třicet krát deset metrů hasíme pomocí šesti vodních proudů v dýchací technice. Z objektu byly vyneseny tlakové lahve, které ochlazujeme,“ oznámila ráno mluvčí pražských hasičů Kateřina Suchánská na Twitteru.

Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu ze čtyř možných. Na místě zasahovaly dvě profesionální a pět dobrovolných jednotek.

Ještě před sedmou hodinou dostali hasiči požár pod kontrolu. 

„Kolem jedné hodiny odpoledne přijede vyšetřovatel a proběhne došetření události. Při požáru se částečně propadla střecha, takže přístup vyšetřovatelů zatím nebyl možný a předběžně nevíme, co by mohlo být příčinou,“ dodala Suchánská.

Záchranáři se postarali o jednoho muže, jehož stav nevyžadoval převoz do nemocnice. Sanitkou však odjel jeden ze zasahujících hasičů, kterému bylo podle mluvčí záchranářů Jany Poštové nevolno.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz