ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Leo Nikolaev pro iDNES.cz

Policie hledá muže a ženu, kteří by se mohli pokusit o sebevraždu

  • 7
Policisté pátrají po dvou lidech z Prahy, kteří by se mohli pokusit o sebevraždu. Jde o muže a ženu, oběma je 46 let. Pohřešovaná žena má za sebou již několik pokusů o sebevraždu a naposledy ji viděl přítel v sobotu ráno. Zmizelý muž poslal dopis na rozloučenou svému kamarádovi, který byl s pohřešovaným v kontaktu ve čtvrtek.

Pohřešovanou Markétu Lavičkovou viděl naposledy její přítel v sobotu brzy ráno v místě bydliště v Tesaříkově ulici v Hostivaři. „Z domu odešla koupit cigarety a od té doby se nikomu neozvala,“ sdělila mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

Žena je vysoká 178 centimetrů, má střední zavalitější postavu, kulatý obličej, hnědé oči a vyholené vlasy. Na sobě měla černou zimní bundu, černé rifle, strakaté šedé tenisky a kšiltovku. Přes obličej měla černou roušku s kytičkami a přes rameno světle šedou kabelku.

Pohřešuje se také Petr Popular z Prahy 3. Jeho kamarádovi, který s ním byl naposledy v kontaktu minulý týden ve čtvrtek, od něj přišel dopis na rozloučenou. „Muž měl v poslední době psychické problémy,“ uvedla Siřišťová.

Hledaný je vysoký 185 centimetrů, má hubenou postavu, krátké šedé rovné vlasy a hnědé oči. Popis oblečení policie nezná.

Pokud by někdo pohřešované viděl, nebo věděl, kde by se mohli nacházet, má zavolat na tísňovou telefonní linku 158.

,