Diskuze

Muž se v Praze zabarikádoval v bytě a spáchal sebevraždu

Policie zasahovala v centru Prahy poté, co ji zavolala žena, která měla obavy o svého syna. Ten měl údajně u sebe zbraně a zabarikádoval se v bytě v Hradební ulici. Policisté ho našli mrtvého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Takže maminka se celé roky dívá, jak její psychopatický synáček si hraje se zbraněmi a najednou bude plakat, že je mrtvý - možná by stálo za to mamince vysvětlit na co zbraně jsou - nebo si snad maminka myslela, že synáček má zbraně aby zabil někoho jiného ?

0 2
možnosti
PM

Vondráček, vy budete nějaký nový Andersen? Že si dokážete ze strohé policejní zprávy vybájit tolik dalších podrobností. Např. "se celé roky dívá", "psychopatický", "hraje se zbraněmi" atd.

Spíš si ale myslím, že nebudete nový pohádkář. Protože si vymýšlíte lži za účelem plivnutí jedovaté pomluvy. Takže jsi jen takový hnus.

1 1
možnosti
MS

Něco z Římského práva, pro ty všudypřítomné zakazovače legálních zbraní :ABUSUS NON TOLLIT ABUSUM. Najděte si co to znamená.

0 1
možnosti
MN

Budiž mu země lehká. Aspoň s sebou nestrhl ještě někoho jiného.

3 0
možnosti
MV

M43i71l11a94n 21V48o53l59e38k

30. 8. 2019 21:34

Legální zbraň?

0 0
možnosti
OP

Je mi ho líto, ale přesně proto je novinařina žumpa. Proč o tom psát? Jeho příbuzní to ví, jeho přátelé to ví, my ostatní s tím nic neuděláme. Citlivější lidé budou smutní, méně citlivým lidem to bude jedno. Tohle nutkání psaní negativních zpráv je žumpa.

11 2
možnosti
IH

I71v15a55n 44H12o77l62a44s

30. 8. 2019 21:53

Třeba proto, aby si někteří jeho následovníci uvědomili, že nemusí skákat pod vlak a svojí smrtí tak ještě zkomplikovat život tisícům dalších lidí.

3 1
možnosti
TH

Je to velice špatné když člověk v těžké životní situaci volí poslední řešení smrtí. Dnes to vypadalo podivně v pražském Braníku kde si mladík lehl na parkovišti na vozovku a nechal na sebe opatrně najet auto netušil jsem, že zde ovšem šlo o natáčení studenského filmu. Těžké chvíle to jsou pro každého pro kriminálku je to sice rutinní práce, ale i tak. Pro rodinu hodně složité období.

0 0
možnosti
JS

To mate jeste dobry, ja zazil nataceni (zrejme) studentskyho filmu na Vysehrade, kdy po zatacce na schodech jsem uvidel leziciho spoutaneho cloveka v kaluzi krve, a vedle se valela pistole... Vzapeti na to jsem zahlidl naproti kameru, ale ta prvni sekunda byl docela adrenlin... :)

0 0
možnosti
ZP

Proč se píšou takové články... Víte to někdo?

2 5
možnosti
RM

Protože lidé na to kliknou a někdo, třeba vy, ještě navíc přispěje do diskuze.

3 1
možnosti
PB

P93e14t92r 87B18á94č54a

30. 8. 2019 20:19

Jesteze nakonec vsechno dobre dopadlo.

2 9
možnosti
MB

Vtipy vám moc nejdou

4 0
možnosti
JM

Chudák, asi ho něco trápilo.

Lepší, než skočit pod vlak nebo metro. To je mu ke cti narozdíl od jiných, kteří jsou paka a přidělávají jiným práci a otravují svými problémy okolí.

Tak snad je mu teď lépe.

7 0
možnosti