ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Podnikatel na schůzku v Sapě nedorazil, policie ho hledala týden

  • 26
Jihomoravští policisté pátrali po podnikateli z Černé Hory na Blanensku, který dorazil do pražské tržnice Sapa. Měl tam naplánovanou pracovní schůzku, na kterou ale nepřišel. Policisté v tržnici našli jen jeho osobní vůz. Několik dní po zveřejnění informace v médiích se muž našel.

Šestapadesátiletý podnikatel odjel 26. dubna ráno ve vypůjčeném voze Volkswagen Golf combi do Prahy. Cestou si vypůjčený automobil vyměnil za svoje osobní Porsche Cayenne a pronajatý vůz vrátil.

Cílem cesty byla pracovní schůzka v pražské tržnici Sapa, do které se pohřešovaný muž dostavil, ale na schůzku už nepřišel.

„Kriminalistům se podařilo zjistit, že podnikatel opravdu dorazil do pražské tržnice Sapa. Pohyb pohřešovaného muže tam kolem poledne zachytily bezpečnostní kamery. Na smluvenou schůzku ale podle sdělení druhé strany už nepřišel,“ informoval o případu mluvčí policie Bohumil Malášek.

Podle jeho rodiny obvykle změny v programu vždy oznámil.

Policejní hlídka při kontrole v tržnici našla jeho odstavené nezajištěné vozidlo. Muž v něm dokonce nechal i své osobní věci a doklady. 

Necelý týden poté, co policisté o případu informovali, byl muž vypátrán. Podle mluvčí policie Violety Siřišťové byl muž v pořádku, další podrobnosti  neposkytla.

,