Cizinec si hrál v Praze na Batmana, přeběhl přes auto a poškodil mu střechu

  • 6
Pražští strážníci zadrželi opilého cizince, který v kostýmu Batmana přeběhl po zaparkovaném autě. Kaskadérského kousku si všiml svědek a přivolal strážníky.

Událost se stala v pondělí krátce po půlnoci v Jindřišské ulici v Praze 1.

„Asi třicet minut po půlnoci zastavil autohlídku městské policie v Jindřišské ulici neznámý muž a strážníkům oznámil, že před malou chvílí viděl muže v kostýmu Batmana, jak přeběhl po zaparkovaném vozidle a poškodil ho,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová

Muže v černém plášti a komiksové masce zachytily i kamery. Ze záznamu je patrné, že muž svůj výkon zřejmě nezavršil podle svých představ, protože po seskočení od auta odkulhal.

„Strážníci devětadvacetiletého cizince dostihli v Panské ulici a odvedli zpět k místu jeho řádění, zajistili důkazní prostředky a odvezli jej na služebnu Policie České republiky,“ dodala Seifertová.

S opilými mladíky se městská policie potýkala také v pátek brzy ráno, kdy zakročila proti skupince cizinců obnažujících se na pomníku Jana Husa na Staroměstském náměstí (video v článku Cizinci se obnažovali na Husově pomníku v Praze, dostali pokutu).