Diskuze

Stromy u silnic nejsou nebezpečné, řidiči by měli zpomalit, říká expert

Střední Čechy jsou druhé ve statistice tragických dopravních nehod, při nichž auto narazilo do stromu. Podle odborníka stromy u silnic být smějí, ale ne moc blízko. Kácení je až krajní možností, hlavně by řidiči měli jezdit opatrně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No možná ve Švédsku mají jinou zvěř. Ale tady v ČR si nepamatuji moc případů, kdy by z lese vyšla zvěř na silnici.

Za to mockrát přebíhala z louky na louku.

0 1
možnosti

Základní problém je, že stromy blbům ne a neuhnou.;-);-);-)

6 0
možnosti

Prosím řidiče, kterých je zde na diskuzi jistě dost, aby se na mě hystericky netlačili, když si dovolím jet po úzké okresce se stromořadím pouze 60 km/hod. Mám ráda sebe i stromy.

1 0
možnosti

J27i47ř30í 38Š67i79m90e66k

20. 3. 2018 10:04

A nebylo by lepsi naucit se ridit, pripadne vratit ridicske opravneni, aby jste nemusela ostatni omezovat bezduvodne pomalou jizdou a vytvaret tak nebezpecnou prekazku v provozu?

3 2
možnosti

Strom do cesty nikdy nevstoupí.

10 0
možnosti

Řidič musí přizpůsobit svou jízdu vždy a všemu!

Tato věta by měla být vyvedena povinné na všech viditelných místech v autech. Mám obavy, že i to největší písmo by mělo stejný účinek, jako na krabičkách cigaret. Cigára stejně jako jízda autem mohou zabíjet. Je to naše volba. A náš rozum. Když kličkuji mezi stromy, musím si být jistý, že to do nějakého nenapálím, že to neklouže a auto sedí, oproti nejede SUV prostředkem silnice, po krajnici nejdou občerstvení borci nebo malé děti atd. A když nemohu vyloučit, že budu jak Miloš objímat strom, tak padesát je tak akorát. I tak to bude hodně bolet.

10 0
možnosti

Nejhorší na světě je Vrba mlátička. Na tu bych si dával fakt bacha a u silnice bych jí zakázal. Metá kolem sebe, mlátí auta, střecha nestřecha...

2 0
možnosti

Mám skutečné obavy o tuto zem - nějaký kecálek, který ani neví jak vypadá strom i silnice tady blije něsmysly a úderka v diskusi kýve a chrochtá blahem !

Milé děti - víte - celé roky jsem jezdil kolem stromku cca 15cm v průměru , který vzal rodině tátu - ten chlap nejezdil nijak agresivně, vžy byl pečlivý atd - ale prostě jednou v zimě dostal smyk a ani náraz nebyl tak prudký - strom roste dál a chlap je mrtvej .

Vy všichni co tady melete nesmylsy - zajděte za jeho rodinou a řekněte jim, že jel jako prase a že je dobře že to strom přežil 8-o

2 5
možnosti

V57í94t 24M32r54h84a19l

20. 3. 2018 1:24

Konečně si troufl někdo toto prohlásit takto veřejně.

Vždy je to v řidiči, žel někdy se dostanou do nehody i nevinní.

6 1
možnosti

Stromy nebezpecne nikdy nebyly. Nebezpecni byli vzdy ridici.

19 1
možnosti

Tak zbouráme i všechny domy co jsou u silnic v obci. Tam stačí narazit 60km/h a je hotovo. A když vadí stromy 2m od silnice, co potom protijedoucí auta.

24 1
možnosti