Diskuze

Na Vinohradech se tramvaj střetla s popeláři, jeden člověk je zraněný

Kolem sedmé hodiny ranní došlo v Korunní ulici nedaleko tramvajové zastávky Šumavská k nehodě dodávky, osobního vozu, popelářů a tramvaje. Linky 10 a 16 byly asi na hodinu a půl odkloněny. Podle prvotních informací policie nehodu pravděpodobně způsobila řidička tramvaje, která se plně nevěnovala řízení. Jeden z popelářů je zraněný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J67a67n 18D88l69o54u23h57ý

21. 9. 2020 14:02

to musela být pecka... 8-o

0 0
možnosti
KT

Od Šumavské ve směru na Vinohrady se jízdní pruh pro auta právě tady zužuje a běžně se tady jezdí po kolejích. Dost pochybuji, že by se zrovna tady vešly popeláři vedle tramvaje. Navíc je to o tom, že v místě, kde začínají parkovat auta, tak jako samozřejmě vjíždíte tramvaji do dráhy. A kdo z řidičů koukne, zda tam ta tramvaj zrovna nefrčí?

Také tady mohl někdo stát v druhé řadě. Pak ho objedete jen po kolejích.

Tohle vypadá jako nedorozumění. Řidič tramvaje nepředpokládal, že mu tam popeláři vjedou a ti se nepodívali, zda tramvaj nejede a zda ji neohrozí.

Docela bych chtěl vidět, komu bude policie vinu připisovat? ;-)

0 0
možnosti

Popeláři stáli, tramvaj to do nich narvala, vina celkem jasná. R^

0 0
možnosti
Foto

J65a50n 76F43i43a74l87a

19. 9. 2020 20:39

Především je tam nesmyslně zřízené parkování, takže podél kolejí nezůstal dostatečně široký pruh. Nějaký politik lezl automobilistům do výfuku, jen aby byl zvolen. Auta tam musí jezdit po kolejích, popeláři stát na kolejích.

0 1
možnosti

Logická úprava, poptávka dopravy v klidu je veliká, kapacity nedostatečné. To že koleje jsou součástí pozemní komunikace a nemají vlastní těleso je pak vcelku bežná úprava, šířka komunikace není nafukovací.

0 0
možnosti
MN

To je Praha? V cz jsem jiz nebyl 30let, ale ty fotky vypadaji jak nekde s Bukureste nebo Kyjevu. To se fakt v hlavnim meste CZ za tolim let nezmenili ani ty tramvajky???

1 3
možnosti
KT

To je slavná česká komunistická T3 ze 60. let, výkřik české rudé dokonalosti. Na tento bolševický bariérový krám se nesmí v Praze sáhnout, neboť je to nejoblíbenější tramvaj pražských dopraváků.

Má to zmodernizovanou výstroj, pořád se to na koleně udržuje jako veteráni. Dokonce jsme schopní je nakoupit v ruském šrotu, za peníze Pražanů zrekonstruovat a opět pustit do Prahy. Prý je to levnější a ekonomičtější, než nákup nových Škodovek. Rv;-D

0 1
možnosti

Měla štěstí že nevjela až k lisu...;-D

2 0
možnosti
MR

Nevadí že jste hlupák, vadí že nechápete souvislosti. Klidně se mohlo jednat o souběžnou jízdu, popelář náhle zatočil vpravo a tím se jeho vůz dostal do průjezdného profilu T3. A za nehodu vyhazov? Jste blázen nebo jste viděl nějaký film o řízení letového provozu? A podmínka? To už byste měl uvažovat o lobotomii. Jako v jednom příspěvku dát tolik kravin najednou, to je fakt něco.

1 0
možnosti
Foto

Já bych navrhoval pro tramvajačku kamenolom. :-P

0 0
možnosti

Hmm, narazila kosa na kámen. Normálně masakrují auta, občas v rámci destruction derby dpp busy, ale tady holt byl silnější hráč...

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

tahali popelnice, na jedné fotce je vidět jak je tam připravená.

0 0
možnosti
FV

Aspoň bude zase o jednu padesátiletou tramvaj, která dělá akorát ostudu, méně.

2 20
možnosti
Foto

T35o51m79á96š 52H45r59d52ý

19. 9. 2020 11:35

Ty jsou mnohem lepší, než ty moderní křápy typu Porche!

11 3
možnosti
JK

Chudák popelář a Té trojka.

3 0
možnosti