Policie šetří hromadnou nehodu na Berounsku, motorkář srážku nepřežil

  • 9
Středočeští policisté vyšetřují okolnosti nehody auta s dodávkou a motorkářem poblíž obce Železná na Berounsku. Řidič motorky střet nepřežil. Policie řídí dopravu na místě kyvadlově.

Nehoda se stala před čtvrtou hodinou odpoledne na silnici 118 u obce Železná. 

„Došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, dodávky a motorky,“ sdělila mluvčí středočeských policistů Lucie Nováková bez dalších podrobností.

Podle informací z místa řidič dodávky pravděpodobně ztratil kontrolu nad řízením a protijedoucí auto se mu snažilo vyhnout, proto strhlo řízení do pole. Dodávce se ale nestačil vyhnout řidič na motorce. Policie zatím tuto verzi nepotvrdila.

Ten utrpěl vážná zranění a před příjezdem záchranářů pomáhali s jeho resuscitací hasiči. Muže se ale ani záchranářům nepodařilo zachránit.

„Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Další dva lidé byli ošetřeni na místě, ale jejich zdravotní stav nevyžadoval převoz do nemocnice,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Provoz na silnici řídí policie kyvadlově. 

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz