Na Kladensku se srazil náklaďák s autem, jeho řidič zemřel na místě

  • 7
Tragická dopravní nehoda uzavřela na pět hodin v noci na sobotu silnici první třídy číslo 7 u Slaného. Při srážce nákladního a osobního automobilu zemřel osmadvacetiletý řidič. Příčinu nehody vyšetřují policisté.

„V současné chvíli můžeme potvrdit, že v souvislosti s tragickou dopravní nehodou, ke které došlo na silnici I/7 v úseku 24. kilometru u obce Studeněves, došlo k uzavírce silnice přibližně od půl druhé ranní do půl sedmé ráno,“ řekl iDNES.cz krajský mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Při nehodě zemřel osmadvacetiletý řidič osobního automobilu. „Na místě zasahovaly dvě pozemní posádky. Řidič osobního automobilu utrpěl zranění neslučitelná se životem. Bohužel záchranáři mu vůbec nemohl pomoci. Lékař konstatoval smrt,“ řekla iDNES.cz mluvčí krajské záchranné služby Petra Effenbergová.

Řidič nákladního automobilu nebyl zraněn, podle mluvčí nevyžadoval převoz do nemocnice. Policisté mu provedli negativní test na přítomnost alkoholu. U řidiče osobního automobilu ukáže až pitva, zda před jízdou požil alkohol.

„Příčina a okolnosti tragické události jsou předmětem dalšího šetření jak dopravních policistů z Kladna, tak kriminalistů,“ dodal Chalupa.

tragická nehoda se stala na silnici I/7 u Slaného

tragická nehoda se stala na silnici I/7 u Slaného

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz