Onanista překvapil policistku, která byla na cestě do práce. | foto: Policie ČR

Policistku cestou do práce překvapil obnažený muž, hned ho zadržela

  • 21
Smůlu ve výběru svého obecenstva měl onanista v Hostivaři. Ráno si vyhlédl na autobusové zastávce osamocenou ženu, ale byla to policistka na cestě do práce. Ta muže ihned zadržela.

Událost se stala okolo šesté hodiny ráno ve středu 22. dubna na autobusové zastávce Sklářská v Praze 10, kde policistka čekala na příjezd autobusu.

„Z ničeho nic kolem ní prošel neznámý muž a postavil se vedle zastávky a koukal na ni. Když se na něho podívala, zahlédla, že měl obnažené přirození, na které si sahal a přitom ji sledoval,“ popsala událost mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policistka ihned zavolala na linku 158 a výtržníkovi se představila s tím, aby obnažování nechal. Muž se místo toho rozběhl pryč a policistka za ním.

Po pár metrech ho dostihla a pomocí donucovacích prostředků ho zadržela. V tu chvíli k místu přijížděla policejní hlídka, která si muže převzala.

„Sedmapadesátiletý muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová s tím, že muž je stíhán na svobodě.