Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Muž se nevrátil domů ze srazu spolužáků, pátrá po něm policie

Příbramští policisté pátrají po jednačtyřicetiletém M. V., který se nevrátil ze srazu spolužáků. Naposledy byl spatřen v neděli časně ráno v okolí penzionu v Jesenici u Sedlčan, kde se setkání konalo. Pohřešovaného hledal i vrtulník, pátrání ale nebylo úspěšné.

Muž v sobotu odjel na Sedlčansko na sraz se spolužáky z učiliště. Naposledy byl viděn v neděli mezi 02:00 a 03:00 v okolí penzionu. „Pak ale beze stopy zmizel a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ uvedla  policejní mluvčí Eva Stulíková.

Na policii se obrátila v pondělí manželka pohřešovaného. Příbramští policisté začali po muži okamžitě pátrat. Pondělní akce nebyla úspěšná, proto pokračovali i v úterý, kdy ke spolupráci přizvali kolegy z Benešovska. Propátrali místo, odkud pohřešovaný zmizel, a jeho okolí, včetně lesů a vodních ploch. To vše za pomoci policejního vrtulníku, který byl po oba dva dny do pátrací akce zapojen. Nikoho však nenašli.

Hledaný měří 165 až 170 centimetrů, má kulatý obličej, modré oči a krátké světlehnědé vlasy. V levém uchu má dvě náušnice a v pravém jednu, všechny jsou z bílého kovu ve tvaru kruhu. Na levém zápěstí nosí stříbrný náramek. Naposledy měl na sobě modré džíny, zelenou mikinu s kapucí, černou koženou bundu a na nohou těžkou obuv modročerné barvy. 

Muž se s ničím neléčí a v minulosti nebyl nikdy pohřešován. Policisté přijmou veškeré informace o pohřešovaném na kterékoliv služebně, telefonních číslech 974 879 313 (268), 601 323 231 nebo na lince tísňového volání 158.