Diskuze

VIDEO: Pražský most Legií pod drobnohledem, z diagnostiky vzejde plán oprav

Technická správa komunikací (TSK) zahájila v pondělí podrobný průzkum stavu mostu Legií. Diagnostické práce zahrnují statický, materiálový a stavebně-historický průzkum a v letošním roce jsou rozděleny do několika etap. Z výsledků vzejde řešení rekonstrukce mostu, která by mohla začít v roce 2020.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prej že začnou s rekonstrukcí už 2020... Tak hlavně se zbytečně neunáhlit. Klidně to počká do 2030, 2050, 2070....

0 0
možnosti

Pokud to chtějí opravdu stihnout do roku 2020 už je skoro pozdě, aby začali opatřovat potřebné dokumenty : Doklad prokazující vlastnické právo žadatele,souhlas vlastníka pozemku,plnou moc pro zastupování, seznam a adresy oprávněných osob z věcných práv k pozemkům nebo stavbám,souhlasy osob , které mají právo k pozemkům sousedním,celkovou situaci měřítku katastrální mapy,technický popis s příslušnými výkresy a vyjádřením dotčených orgánů vlastníků veřejné dopravní a technické stanovisko orgánů ochrany přírody, krajiny, vod, ovzduší ZPF, lesa, ložisek nerost.surovin,odpadového hospodářství, veterinární péče,památkové péče,dopravy, energetiky,využívání jaderné energie,elektronických komunikací obrany státu bezpečnosti státu civilní ochrany požární ochrany a další. Dále vlastníků infrastruktury elektřiny,plynu, vody kanalizace,rozvodu tepla elektronickýc komunikací dopravy a další. Samozřejmě výběrové řízení na projektanta a výběrové řízení na zhotovitele.

Prosím toto je seznam požadavků ZJEDNODUŠENÉHO stavebního zákona platících od letošního roku.

1 0
možnosti

A co ty mosty zavřít všechny?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

není most v Praze,který by nepotřeboval minimálně opravu..na co se u ostatních čeká?

3 0
možnosti

V případě, že by došlo k uzavření tohoto mostu tak to způsobí vcelku velké komplikace v tramvajové dopravě protože na křižovatce Anděl není odbočka pro tramvaje Štefánikova - Lidická takže tramvaje by DP musel odklonit přes Palackého most v tomto případě linku 9 a Mánesův most v tomto případě linky 22 a 23. ND by tvořila autobusová linka 176.

0 0
možnosti

Docela bych si vsadil, že výsledek diagnostiky bude znít asi takto : Most Legií je neopravitelný a musí jít k zemi.

5 1
možnosti

Ty jo, to bych fakt chtěl něco takhle vrtat na zdvižné plošině umístěné na plovoucím pontonu...

2 1
možnosti